Ма и ти ли мачка броня, и де е тоя сервиз в Сф ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонти и цени по GTV/Spider
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ае колега, що не каза бе до сега бескъсах си гъза от търсене а то в клубния имало. Я кажи ко не е тайна разбира се щото тук мноо се споменава, за клубни преференциални цени как се става член на клуба?
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad- въздушен филтър ML1097 - 17лв;
- бензинов филтър - 15лв.
кажи къде е тоя бензинов филтър????????? не е ли вгеаден в помпата???? никога не съм сменял на моята????? секи казва, че няма????? басиAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от leshoiad- въздушен филтър ML1097 - 17лв;
кажи къде е тоя бензинов филтър????????? не е ли вгеаден в помпата???? никога не съм сменял на моята????? секи казва, че няма????? басиспоко не се паникьосвай
квото има да изгори, ше изгори и така и така
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от leshoiad- въздушен филтър ML1097 - 17лв;
кажи къде е тоя бензинов филтър????????? не е ли вгеаден в помпата???? никога не съм сменял на моята????? секи казва, че няма????? басиспоко не се паникьосвай
квото има да изгори, ше изгори и така и така
не бе аз искам да сложа по-плътен филтър да не минава по толкова много бензинхехеххее
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Биалетки-12лв.
Предни носачи-56лв на бирд
Накладки предни-38лв-Симер
Свещи НГК-330лв
Въздушен филтър 17лв
Смяна на 2 смукателни и 2 изпускателни клапана и всички гумички на клапаните с шлайфане и напасване на клапаните,смяна на гарнитура глава,гарнитура смукателни и изпускателни и капак на клапаните-около 350лвAlfa Romeo GTV-2.0T.S.-155hp
Alfa Romeo 156-1.6T.S.-120hp
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_25_Биалетки-12лв.
Предни носачи-56лв на бирд
Накладки предни-38лв-Симер
Свещи НГК-330лв
Въздушен филтър 17лв
Смяна на 2 смукателни и 2 изпускателни клапана и всички гумички на клапаните с шлайфане и напасване на клапаните,смяна на гарнитура глава,гарнитура смукателни и изпускателни и капак на клапаните-около 350лв
Успех и безаварийно!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Разликата е огромна, разхода ми падна от 15 на 11 газ, много по-добре се набира и не се зачудва като и подам газ. А и старите свещи бяха тотално свършили със сигорност някоя не е работила напълно. Да ви кажа честно заслужава си.Alfa Romeo GTV-2.0T.S.-155hp
Alfa Romeo 156-1.6T.S.-120hp
Comment
-
Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 14:02.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtvи моята роди ще я запаля.гарнитура на главата проверка на главата шлайф и припасване на клапани.свещи кабели въздухоовод от дебитомера към филтъра нов радиатор термостат ремъци и ролки.нови накладки предни носачи и т.н.към края на седмицата ще сподела цени като е съберат и ще сподела има ли разлика в вървежа.досега глъхнеше нещо смуче въздух и губеше антифриз и не върви иначе разхода ми е нормален.е как да я продам -ВЕЧНО МОЯ.поне отсега дано не пипам нищо че незнам
А от какво роди? Дълго време кара с над 180км/ч ли? че това е понякога проблем....обеднява сместа.....лекуването е чип!!! това е единствения мотив да сложа скоро май....иначе 12-14 коня само чак толкова не ме блазнят...
Успех колега!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment